Zoeken

Onze merken

Hieronder vindt u onze merken, elk met hun eigen profiel en kracht. Gemeenschappelijk aan onze merken is de hoge kwaliteitsnorm die wij hanteren. De merken Aerfast en MAX geven ons, u en uw klanten een vertrouwensband waarop een jarenlange relatie kan worden gebaseerd.

 

 

Aerfast is onze eigen merk van kwalitatief hoogwaardige producten. Het assortiment omvat; bevestigingsapparatuur, compressoren en accessoires. Wij produceren in eigen productiefaciliteiten in Europa, CE gemarkeerde, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten.


Terrasbevestigingssysteem

CAMO MARKSMAN® TERRASAANLEGSYSTEEM voor een terras zonder zichtbare schroeven! De twee montagepatronen op het PRO toestel zorgen ervoor dat u zonder het toestel te verplaatsen nauwkeurig en snel kan schroeven. Het CAMO systeem levert een prachtig, schroefvrij, blootsvoets-vriendelijk terras en vermindert oppervlakteversplintering!

Link


In 1942 is Yamada Air Industry begonnen met het bouwen van onderdelen voor vleugels van vliegtuigen vanuit deze firma is MAX ontstaan. In 1952 werd de naam veranderd in Max Co Ltd. en produceerden ze Japans eerste nietmachine. Met deze innovatie wonnen ze het vertrouwen van de consumenten en begon MAX zich sterk bezig te houden met het produceren van producten voor bevestiging, binden en tekenen. In 1962 produceerden ze voor het eerst een pneumatische tacker, nietjes werden spijkers en het te bewerken materiaal werd uitgebreid van hout naar staal. Max werd in Japan de nummer 1 fabrikant van tackers. In de jaren tachtig en negentig werd elektronische technologie geïntroduceerd en boorden ze nieuwe markten aan met producten als lettering scribers en time recorders. In 1993 begonnen ze met het produceren en verkopen van de Rebartier. Vlak na het succes van deze vlechtmachines werd het High-pressure systeem ontwikkeld en gelanceerd. Grote voordelen van dit systeem zijn kleinere en lichtere apparatuur, maar meer kracht!


STINGER

Het merk STINGER®, biedt een uniek productassortiment aan van Cap nietapparaten en hamertackers. De Cap verbruiksgoedern zijn speciaal ontworpen voor het bevestigen van dakbedekkingen, vilt en huis-wraps.

Link


;